Inredningskurser

Om du inte känner dig fullärd efter att ha lusläst min sida, eller vill ha ännu djupare kunskap är det en bra idé att gå en inredningskurs. På en inredningskurs får du mer kunskap om inredning, färglära, ljussättning, möblering och olika möbelstilar. Kurserna är för dig som har ett stort intresse för inredning men vill få ytterligare kunskap för att kunna försköna ditt hem ytterligare. På kurserna får du kunskapen men sätter givetvis din egen prägel och stil på resultatet. Jag har samlat några kurser som jag vet är bra och otroligt lärorika.

Inredningskurser Malmö

Inredningskurser.se bjuder den 4 -5 maj in till en helgkurs fullproppad med inredning. Föreläsningar och praktiska övningar blandas med god mat och dryck. Du får möjligheten att jobba med ditt eget hem under kursens gång och då kan du bland annat få analysera och planera inredningen. Kolla in deras sida för mer information.

Inredningskurser Stockholm

För dig som vill ta inredningskursen lite längre erbjuder folkuniversitetet en otroligt bra och väldigt innehållsrik inredningskurs som sträcker sig över 12 veckor. Denna kurs skulle jag säga är för dig som vill jobba med inredning och allt som hör det till. Kursen varvar teori med egna case och gästföreläsare, allt för att få olika vinklar och inspiration till din inredning och stil.

Inredningskurser Göteborg

På denna 6 timmars kurs får du lära dig allt om feng shui, vad det är och hur du bör jobba med det i ditt hem. Kursen syftar främst till hur vi med hjälp av hemmet och vår omgivning kan nå framgång och må bättre i livet. Visste du exempelvis att kaktusar är dumt att ha i sovrummet och att sängens placering i rummet kan påverka din sömn otroligt mycket?

Inredningskurser distans

Det finns många kurser där man kan läsa på distans med bara några få träffar under kursens gång. Detta är ett flexibelt sätt att utbilda sig på och bjuder in till allt fler deltagare. Kursen ger dig ett diplom och intyg på att du har deltagit i kursen och nu besitter kunskap inom ämnet.

Senast uppdaterad 2019-05-09 13:42