Pengar

Riskfri betting och bonusar

För att kunna dra in lite extrapengar så tänkte jag utnyttja bonusar hos spelbolagen. Många har sagt att jag inte ska låta mig luras och att alla bonusar är bara till för att lura en på pengar. Efter att ha läst Gunther Mårders inlägg på Nordnetbloggen så kände jag att jag ville göra ett försök.

Insättningsbonus och riskfria vinster

Det låter så klart lite för bra för att vara sant. Hur skulle spelbolagen överleva om detta var möjligt? Personligen så tror jag att det inte är så många som kan hålla sig disciplinerade och utnyttja detta. Så fort man bryter strategin och går utanför ramarna så har spelbolagen en fördel.

Hur fungerar en spelarbonus?

Spelbolag och bettingbolag erbjuder möjlighet till vadslagning genom olika odds. Det är väl ingen som har missat detta och det finns idag nästa odds på allt. Vem vinner nästa val? Vem vinner Melodifestivalen och mycket annat går att spela på. Spelbolagen lockar nya kunder med hjälp av olika bonusar som insättningsbonusar, free bets och mycket annat. Det vanligaste här i Sverige är att man får en insättningsbonus på runt 1000 kronor. För att man ska kunna få ut bonuspengarna så krävs det att man omsätter (insättning + bonus) ett visst antal gånger. Om man har satt in 1000 kronor och fått 1000 kronor i bonus så får man omsätta kanske 2000 gånger 3 = 6000 kronor innan pengarna går att ta ut. Här är det viktigt att känna till att spelbolagen har olika villkor och regler så det gäller att man läser igenom allt.

Konkurrens

En fördel som vi spelare har är att spelbolagen konkurrerar med varandra. Därför så erbjuds det ofta bättre bonusar hos nya spelbolag som vill slå sig in. Just nu så lanseras det hela tiden nya spelbolag, så det råder ingen brist på välkomstbonusar direkt. En annan fördel här är att omsättningskraven har börjat bli lite lättare att genomföra.

Hur går det till?

Lite förenklat så går det hela till så att jag registrerar mig hos två olika spelbolag och tar två olika insättningsbonusar. Sen gäller det att hitta en sport som inte kan sluta oavgjort. Det kan vara tennis, Baseball eller något annat. Sen väljer man en match som har ganska lika odds på båda lagen. Det gäller med andra ord att hitta en jämn match. Får man runt 2 i odds på båda lagen så är det perfekt. Sen spelar man på ena laget hos ett av spelbolagen och det andra laget hos det andra spelbolaget. Då kommer det att innebära att du vinner på ett av kontona och förlorar på det andra. Sen fortsätter man så till dess att bonusen är omsatt. Det finns en del saker att tänka på som hur mycket man ska satsa på och vilka krav som gäller.

Bästa bonus

Eftersom man bara får en välkomstbonus som ny kund så ska jag försöka att utnyttja maximal välkomstbonus. Så länge omsättningskraven är rimliga så ska jag försöka ta så stor del av bonusarna som möjligt. Jag kommer inte att gå in på specifika spelbolag eftersom det finns andra sidor som gör sådant.

Så fungerar det ungefär och jag ska göra ett försök med denna strategi. Jag råder ingen annan att följa denna strategi, utan det är upp till var och en att ta sina beslut. Jag tror att det går att tjäna pengar så här om man håller sig disciplinerad men det är troligen inte så enkelt som det låter. Jag kommer att återkomma framöver hur det gick med mitt försök så får vi se om jag lyckas få ut några pengar eller om jag förlorar mitt kapital.