Arbitrage

Det här är säkert att ganska svårt ord för de flesta som läser här men det är inte så konstigt som det låter. Arbitrage betting betyder helt enkelt att man hittar ett bet med en garanterad vinst. När jag berättar om detta för folk i min närhet så får jag direkt skeptiska blickar. Det är precis som att folk tror, vad dum hon är. Hon tror att hon kan lura spelbolagen som tjänar så mycket pengar. Där har de helt fel men det är inte lätt att hitta Arbitrage bets och därför så är jag än så länge inte rik.

Hur fungerar Arbitrage betting?

När man väl lyckas hitta ett spel som ger en garanterad avkastning så brukar avkastningen ligga på runt 1 %. Det är med andra ord väldigt lite och det krävs stora pengar för att det ska bli något av det. En del spelbolag begränsar arbitrage bets och gör det ännu svårare för oss. Jag brukar använda mig av Betfair eftersom man där spelar mot andra spelare och det är lättare att hitta felaktigheter i oddsen. Sen försöker jag alltid ha någon form av bonus hos det andra spelbolagen som jag använder för att spela på den andra utgången.

Om vi har en tennismatch där jag hittar ett arbitrage bet så försöker jag att hitta så högt odds som möjligt hos Betfair på en av spelarna. Därefter så går jag till ett spelbolag med bonus och gör en insättning för att maximera betting bonusen. Därefter så spelar jag på den andra spelaren på det kontot. Det gäller att spelbolaget tillåter arbitrage betting och det kan man läsa om i reglerna och villkoren. Sedan är det bara att luta sig tillbaka. Jag hoppas att jag vinner hos spelbolaget med bonusen eftersom jag då har möjlighet att omsätta den. Hur det än går så kommer jag att göra en liten vinst. Sen är det bara att upprepa detta hos andra spelbolag.

Tyvärr är det väldigt svårt att hitta denna lilla oddsfördel men om man läser på och håller koll så dyker det upp möjligheter. Det kan även vara värt att prenumerera på någon tjänst som tillhandahåller arbitrage bets. Jag tycker det är ganska kul att leta upp dessa bets hos spelbolagen själv men jag brukar aldrig dela med mig av min information. Har du några frågor om hur det går till mer i detalj så får du gärna kontakta mig här.