Snapchat

5 inredningskonton att följa på Snapchat

Nu för tiden så är det många som använder sig av Snapchat i mobilen. Det är ett smidigt sätt att visa upp sina egna skapelser i hemmet och det blir betydligt mindre ”stagat” än vad Facebook och Instragram ofta blir. Med det så menar jag att Snapchat ofta blir mer naturligt och äkta. Här finns det ingen möjlighet att lägga på massa filter och beskära bilder efter tycke. Det är roligt att kunna följa med bakom kulisserna hos kända heminredare. Det känns lite som att man får titta in i någons hem och snoka runt lite. Ofta så dyker det även upp husdjur och annat skoj. Snapchat är nu förstahandsvalet för många när det kommer till sociala medier.

För er som inte känner till Snapchat så är det nu för tiden ett börsnoterat bolag i USA som har funnits sedan 2011. Det verkar som att det går bra för bolaget eftersom det redan är större än Twitter vilket man kan läsa om här. Jag har hittat 5 designers som jag gillar att följa på Snapchat och det är dessa jag tänkte presentera här.

Dina Holland (honeyandfitz)
Dina Holland bor i Boston och jobbar som inredningsdesigner. Hon driver även bloggen Honey & Fitz. Via hennes Snapchat så kan man få följa med in i hennes hem och se hennes klassiska New England stil. Här är en person som verkligen vet hur man ska leva väl med klass.

Holly Hollingsworth (theenglishroom)
Det här är en kvinna som älskar färger. Holly bor i North Carolina och jobbar också som inredningsdesigner. Hon äger även affären ”The English Room”. Via hennes Snapchat så kan man följa med in i hennes liv och njuta av hennes fina hem. Hon har även en man och 3 barn som ibland är med i hennes sändningar.

Kapito Muller (kapitomuller)
Alyssa Kapito bor i New York och är delägare i företaget Kapito Muller Interiors. Här kan man lära sig en hel del om design och hur det ska se ut om man bor i New York. Det är många nya trender som startar här så det är högintressant att följa Alyssa.

Young Huh (younghuh)
Detta är ännu en inredningsdesigner från New York. Hon reser ofta till Europa och har därför influerats av vår inredning här. Hon visar ofta upp sitt eget hem och sin egen familj om man har med henne på Snapchat. Här finns det mycket att lära och få inspiration ifrån.

Amy Stone (stone_amy)
Amy Stone jobbar som creative director och har ett riktigt trevligt Instagram-konto. Nu har hon även börjat använda Snapchat och även här finns det otroligt mycket att avnjuta. Ta en titt in i Amy Stones värld och du kommer inte att ångra dig.

Där här ni några inredningsdesigners som jag följer på Snapchat. Jag letar febrilt efter svenska motsvarigheter och hoppas att det snart dyker upp någon. Annars så kommer jag själv att starta snart.